Bel Raymond de Ruiter
0174 622 546

De persoon achter Sindica,

Raymond de Ruiter (54) Ik ben geboren in Den Haag en vanaf mijn 5e jaar getogen en woonachtig in het Westland. In mijn vrije tijd bespeel ik een muziekinstrument (trompet).  De tijd die hierna nog over is besteed ik aan mijn twee andere hobby's koken en fotografie.

Loopbaan
Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond en ben mijn carrière gestart bij de Nederlandse Federatie van Belastingconsulenten. Na een tussenstop ben ik in 1987 gaan werken in de automotive sector bij één van de grootste Forddealers van Nederland. Na bijna 20 jaar heb ik in 2007 een overstap gemaakt naar de Agro-business bij een internationale (groot)handel- en techniekorganisatie gericht op de glastuinbouw voor de Nederlandse en de buitenlandse markt.

Met mijn bedrijfseconomische achtergrond en ervaring in combinatie met mijn ervaring op het gebied van personeelsprocessen en HR-administratie beschikt u over een goede en betrouwbare partner. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Sindica administratiekantoor & advies? Ik maak graag een vrijblijvende oriënterende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.