Bel Raymond de Ruiter
0174 622 546

Vote Company

Wie zijn we en wat doen we

Wij zijn Wilfred Romijn en Marcel Demper, founders van Vote Company. In 2010 organiseerden we onze eerste verkiezing. En het is niet bij die ene verkiezing gebleven. Inmiddels vormen we een sterk team van 10 zelfstandige professionals. We organiseren verkiezingen in opdracht van brancheorganisaties, grote en kleine merken, media, beursorganisaties en overheden. Niet alleen met heel veel plezier, maar ook met succes!

We werken met een heldere missie: met de verkiezingen die we organiseren willen we uitblinkers (op welke gebied en binnen welke branche dan ook) het podium geven dat ze verdienen en we willen niet-winnaars tools bieden om uiteindelijk ook dat podium te gaan bereiken.

Onze opdrachtgevers hebben inmiddels de kracht van onze verkiezingen leren kennen. Hoe een branche in beweging komt, de bevlogenheid van genomineerden, de roem voor de winnaars, de aandacht van de media, de erkenning van de consument, de ontlading tijdens een award uitreiking, het virale effect van sociale media, etc.

En onze opdrachtgevers weten inmiddels ook hoe een verkiezing concreet kan bijdragen aan het realiseren van marketing- en communicatiedoelstellingen. Hoe het platform van een verkiezing benut kan worden voor bijvoorbeeld leadwerving (zowel business-to-business als business-to-consumer), het vergroten van naambekendheid, het verbeteren van klantrelaties en imago-verbetering.

www.votecompany.nl