Bel Raymond de Ruiter
0174 622 546

Over Sindica

Meer over Sindica

img_10-370x3231

Sindica administratiekantoor & advies - De financiële kennisdeler die ondernemers ontzorgt tot financiële rust & groei

Wij verzorgen uw volledige administratie (inclusief belastingaangiften) in een online web-omgeving inclusief boekhouder en adviseur in één betaalbaar product: De "Alles-in-1-pakketten" voor een vast maandbedrag zonder verrassingen achteraf! De ondernemer kan weer doen wij hij goed in is........... Happy ondernemen.

Sindica richt zich met zijn dienstverlening met name op de (startende) ZZP'er, het midden- en kleinbedrijf (MKB) en op non-profit organisaties in de regio's Westland en Haaglanden.

Doelstelingen

  • 1Ontzorgen tot financiële rust & groei
    Om ondernemers te ontzorgen biedt Sindica hiervoor een "Alles-in-1-pakket" aan in een online web omgeving, inclusief een boekhouder in één betaalbaar product.
  • 224/7 digitaal financieel inzicht
    De administratie verzorgen in een papierloze omgeving, terwijl onze klanten toch 24/7 digitaal financieel inzicht blijven houden in de eigen onderneming.
  • 3Fair en transparant tarief
    Aanbieden van onze dienstverlening in een "Alles-in-1-pakket" in de vorm van een maandabonnement (vast bedrag). Dus geen verassingen achteraf!

Missie & Visie

Onze Missie

De missie van Sindica is om de (startende) ZZP’er, klein MKB-ondernemers in de regio Westland en Haaglanden te ondersteunen en te adviseren op administratief en fiscaal gebied, persoonlijk en proactief, en op een wijze die aansluit bij de betreffende ondernemer. De ondernemer als mens staat hierbij centraal.

Onze Visie

Onze visie is dat iedere ondernemer vooral moet doen waar hij/zij goed in is en dus bezig moet zijn met de hoofdactiviteit van zijn/haar onderneming. Met passende ondersteuning en advies van Sindica heeft de ondernemer vervolgens een gedegen inzicht in de financiële stand van zaken, waarmee goede handvatten beschikbaar zijn voor het nemen van de juiste beslissingen voor de toekomst.

pic_3

De persoon achter Sindica

Raymond de Ruiter